Nyt fra ejendomsfunktionæren

Dørtelefon

Luk ikke folk ind som du ikke kender! Vores dørtelefonanlæg gemmer på flere funktioner bag den flotte finish.

Kvik-manual

Skab til farligt affald

Farligt affald SKAL stilles i miljø-skabet i baggården. Det kan være afløbsrens, lightere og neglelak. Væsker afleveres i tætlukket emballage med angivelse af indhold.

Storskrald

Her må kun stilles såkaldt bohave. Andre store ting aftales med viceværten. Der må ikke hensættes u-sorteret affald i storskralderummet!

Find vej

Er du ny i afd. 31 har vi gjort det lidt nemmere for dig at finde rundt. Hvor ligger vaskerierne, motionsrummet eller cykelparkeringen osv.
Se vores oversigtskort  her.

Affaldsposer, restaffald

Det er vigtigt at affaldsposerne lukkes inden de bliver smidt i skakten. Man kan hente både grønne og sorte affaldsposer på kontoret.

Bio-affaldsposer

De grønne poser SKAL puttes i Bio-containerne i baggården eller i kommunens affaldspunkt i Irmingersgade. Affaldsskakten er kun til restaffald.

Ændring af dørskilt

Der er indført gebyr på 100 kr. for ændring af navneskilt på dør, postkasse, dørtelefon og i opgang. Beløbet dækker produktion og udskiftning.

Kom ikke glas i affaldsskaten

Der må under INGEN omstændigheder smides glas i affaldsskakterne. Det er farligt for ejendomsfunktionærerne og skadeligt for miljøet.

Cykeladgang til kælderen

Kældernedgangen bag Irmingersgade 14 (i den store gård) er cykelvenlig med sliske og selvåbnende dør. Læs også om cykelparkering.

Skriv til os

35 26 57 57